Thursday, July 21, 2011

Κάντε σεξ, όχι αθλητισμό!

Σε ποιον δεν αρέσει, ποιος δεν το απολαμβάνει, ποιος δεν θέλει να το κάνει; Ο λόγος για το αρχαιότερο άθλημα του κόσμου, το σεξ! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το εξασκήσετε. Γιατί, το σεξ, εκτός από ευχαρίστηση, μπορεί να είναι και θεραπευτικό!

Καλύτερα κρεβάτι, παρά γυμναστήριο!
Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα θα έχετε κάψει, συνολικά, στη διάρκεια ενός χρόνου 7.500 θερμίδες, ενώ όσο φουντώνει το ερωτικό πάθος οι θερμίδες καίγονται με μεγαλύτερη ευκολία! Ακόμα κι αν δείχνατε πρωτοφανή συνέπεια στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου, δεν θα ήσασταν τόσο ... κερδισμένοι!
Με κομμένη την ανάσα...!
Το σεξ αναγκάζει την καρδιά και το αναπνευστικό σύστημα να δουλέψουν, με ρυθμούς διαφορετικούς, πιο εντατικούς. Όταν οι ανάσες γίνονται βαθιές και γρήγορες, όλος ο οργανισμός πλημμυρίζει με οξυγόνο. Από ιατρικής άποψης, λοιπόν, το σεξ είναι ό,τι καλύτερο.

Ο μικρός θάνατος, το άλλο όνομα του οργασμού.
Ο μικρός αυτός θάνατος ή petite mort, σύμφωνα με τους γάλλους, απομακρύνει την έλευση του μεγάλου! Το παιχνίδι του σεξ δεν αφήνει απ' έξω καμία από τις αισθήσεις. Συμμαχούν όλες μεταξύ τους για τη μεγαλύτερη απόλαυσή μας! Το σώμα βρίσκεται σε αρμονία με το πνεύμα και ο οργασμός είναι το σημείο ζενίθ. Ο μικρός αυτός θάνατος είναι, σύμφωνα με τους σεξολόγους, κάθαρση και ανανέωση για το κορμί και την ψυχή μας.

Καλύτερο κι από παυσίπονο!
H χαλάρωση που νιώθει κανείς μετά τον οργασμό απαλύνει τους πόνους της πλάτης και του αυχένα, ενώ η άνοδος της τεστοστερόνης βοηθά να μειωθούν οι πόνοι στις αρθρώσεις. Η δράση της βοηθά την ανάπλαση των ιστών και την αποκατάσταση των τραυματισμένων μυών. Με τον οργασμό εκκρίνονται περισσότερες ενδορφίνες που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και απομακρύνουν τους πονοκεφάλους. Αν, λοιπόν, έχει πονοκέφαλο, πείτε του ότι έχετε το φάρμακο!

Κι ανεβαίνω, ανεβαίνω πολύ!
"Κάνω σεξ και αντιμετωπίζω με αισιοδοξία τη ζωή". Όλα τα βλέπω με άλλα μάτια, τα πάντα έχουν λύση κι εγώ μπορώ να τη βρω! Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η χαλαρωτική επίδραση του σεξ σε κάνει να αντιμετωπίζεις πιο θετικά τη ζωή.

Κάνει καλό και στους δυο!
Οι τακτικές ερωτικές δόσεις, προστατεύουν τον άνδρα από τον προστάτη και αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων της γυναίκας, προστατεύοντας την καρδιά και τους ιστούς των γεννητικών οργάνων. "Φροντίστε", λοιπόν, ο ένας τον άλλο όσο καλύτερα και όσο συχνότερα μπορείτε και τα αποτελέσματα θα τα βλέπετε καθημερινά!

0 comments:

Post a Comment